marți, 29 iunie 2010

Curcubeul - puterea luminii


Daca respecti o tehnologie scrisa de Moise si tradusa in viata de bunul Cristos atunci poti sa intelegi tainele magice ale numarului 7 prezent in tot ce ne inconjoara. Omul traieste gratie luminii facuta in a 7-a zi, si formata din cele 7 culori: ROGVAIV. Omul traieste de 7 ori pe Pamant, si pentru ca nu are timp sa le invete pe toate se reincarneaza in vieti succesive pana cand dobandeste cunoasterea.
Pamantul fiind casa in care suntem gazduiti, dupa ce misiunea noastra se incheie, asimiland cultura pamantului de la alfa la omega, corpul nostru energetic numit suflet se culturalizeaza prin maxim 7 vieti, obtinandu-se cultura sufletului numita spirit. Dupa ce omul moare, trupul se descompune, ramanand pe pamant din cauza gravitatiei si sufletul echipat cu cultura numita spirit migreaza spre Centrul Universului (Dumnezeu). Oamenii au inceput aventura de cucerire a Sistemului Solar nestiind ca oricum vom ajungem acolo in momentul in care corpul nostru energetic se va desprinde de cel fizic. Energia consumata de anumiti oameni dedicati duhului lumii (societatea) tin timpul in loc. Cei care se hranesc cu duhul sfant (natura) se incadreaza in legile lui Dumnezeu si pot migra intr-un mod omogen in Univers.
Etalonul omului pe Pamant este Cristos, cel care a avut o singura viata pe Pamant. El s-a hranit cu duhul sfant (natura), nefiind dependent de familie, anturaj, societate, reusind sa asimileze toate informatiile vietii.
Omul inainte de potop a avut infatisarea descrisa in Biblie. Omul este facut dupa chipul si asemanarea Domnului; acest lucru fiind confirmat si de specialisti care confirma teoria patologiei sexulalitatii hermafrodite a omului primordial (zeii).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu