joi, 1 iulie 2010

Cum vad Universul



Universul este reprezentat prin Sfanta Treime: Dumnezu - Tatal, Isus - Fiul si Sfantul Duh - Sufletul Omului. Crucea reprezinta prezentul in Univers.
Universul este format din galaxii, galaxiile din sisteme planetare care au in alcatuire planete. Pamantul este a 3-a planeta din Sistemul Solar.
Cand se forma Pamantul, noi am fost gazduiti, pentru ca orice forma de energie trebuie gazduita in ceva, in virusi. Prima forma de viata pe Pamant a fost sub forma de virusi, de aceia AND-ul virusilor are o structura asemanatoare cu cea umana. Virusii ne cunosc, ne pot distruge sau ne pot ajuta.
Conform noilor teorii noi tratam cu virusi orice forma de boala, adica virus contra virus. Cand s-a racit planeta noi am fost gazduiti in cristale care ne pot ajuta cu informatii de la nivelul varstei lor. Primul receptor de radio a fost aparatul cu galena, un cristal zgariat, o bobina si o casca cand a aparut apa a aparut Darwinismul, viata a ajuns la parametrii maximi, adica la noi in forma actuala.

Universul are o energie pe care a aruncat-o intr-un perimetru si care vine inapoi ca un bumerang cu un pachet de informatii. Noi suntem gazduiti intr-o materie, luam informatia locului si o aducem la baza - adica la Dumnezeu. De aceea noi pe Pamant traim in gazda in care suntem acum, dupa chipul si asemanarea Domnului intr-un microunivers in care putem sa ne multiplicam, sa ne adaptam, exact ca Dumnezeu, putem face o noua creatie pe Pamant adica sa stapanim material, sa creem noi tehnologii, concept cu ajutorul caruia putem sa facem orice. Dupa ce acumulam toata cultura Pamantului ne desprindem si plecam spre centrul universului, de unde am venit, dar fara trup; el va ramane abandonat pe Pamant. Din cauza gravitatiei, materia neputand fi transportata sau transformata in alta forma materiala care sa calatoreasca in Univers, va ramane permanent pe Pamant.

Plecarea noastra de pe Pamant se va face intr-o forma imateriala, spirituala. Nu putem vorbi de spiritul unui om care este inca in viata, deoarece omul, cat timp traieste, acumuleaza informatii care vor contribui la definitivarea culturii cu care va pleca spre Centrul Universului in momentul mortii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu