miercuri, 19 decembrie 2012

21 12 2012

Al 3-lea "sfarsit al lumii" in 12 ani! E cam mult, nu? E fireasca aceasta intrebare, insa energia puternica a acestei zile face ca un semn de intrebare sa se ridice totusi. Agitatia, frica de schimbare, teama generala in legatura cu un sfarsit iminent, fac sa sporeasca probabilitatea ca aceasta zi sa devina cu totul speciala. Traim intr-o lume a paradoxurilor. Pai daca vine sfarsitul lumii, ce sens are sa ne facem provizii, sa ne "fortificam" locuintele sau trebuie sa devenim mai buni doar pentru 3 zile? Trebuie sa ne prinda sfarsitul lumii cu temele facute, nu? Daca nu credem ca vine, de ce plecam urechea la toate supozitiile, de ce avem undeva, in coltul sufletului o bucata de neincredere... poate totusi vine si suntem nepregatiti: copii sunt inca mici, nu ne-am definitivat planurile la birou si nici cu "jumatatea" nu ne-am vazut in ultima perioada... Agitatia genereaza haos. Ca sa depasim cu totii aceste momente, voi incerca sa va prezint viziunea mea despre aceasta perioada...
Pamantul, cea de-a 3-a planeta din Sistemul Solar va fi influentat de fenomenele astrologice ce vor avea loc in perioada urmatoare. Pe baza studiului miscarii elementelor ceresti ale universului: astrii, constelatii, planete sau alte elemente care intervin la nivel astrologic, se poate determina, cu o oarecare abatere, momentul in care Pamantul va avea de suferit in urma unor evenimente de acest tip.
In 21 12 2012 se vor produce unele fenomene astrologice speciale care vor defini vibratiile acestei zile: solistitiul de iarna, alinierea Soarelui cu centrul Caii Lactee si punctul focar al Yodului, indicat de degetul Divin, va fi ocupat de Jupiter, planeta expansiunii, a creșterii si a înțelegerii. Toate aceste elemente concentate intr-o perioda scurta de timp, vor influenta intr-un mod ireversibil soarta unor zone de pe Pamant. Cataclime astrale, inundatii, incalzirea globala sunt doar cateva consecinte ale acestei vibratii speciale a Pamntului, din urmatoarea perioada. Cea mai afectata zona a planetei va fi Australia si tarile adiacentei paralelei care trece prin ea.
In concluzie... sfarsitul lumii "se amana". Stim cu totii ca materia nu se pierde, ea se transforma dintr-o forma in alta, Pamantul, inainte de potop, avea alta forma. Semnul chinezesc taiji (yang si ying) ne ajuta sa intelegem ca pamantul era format dintr-un singur uscat si o singura apa. In acea perioada, omul conform definitiei din biblie, este facut dupa chipul si asemanarea Domnului si era hermafrodit. Aceasta ipoteza este confirmata de structira embrionului uman. Dupa potop, uscatul s-a desfacut in continente si normal ca au aparut mutatii genetice, nu toate fiintele au putut suporta aceste mutatii produse intr-o perioada scurta de timp. Atunci omul s-a sectionat in doua parti: Adam si Eva, adica in barbat si in femeie. Ce trebuie sa intelegem din toate aceste lucruri? Universul este format din galaxii, galaxiile din sisteme solare si sistemele solare din planete. Stim ca universul pulseaza, e viu. In anumite perioade planetele din sistemele solare tangente se lovesc si se sectioneaza. Gravitatia solara trage bucatile spre Soare. In drumul lor catre Soare lovesc planetele, formandu-se cataclismele naturale. Planetele, aflate in sistem, nu sunt atrase de Soare, fiindca au energie proprie si isi pastreaza o anumita distanta fata de Soare, ele fiind ca doi magneti care se desprind. Atunci cand ele se desfac pierd aceste calitati si intra in atractia solara si sunt atrase de gravitatia solara, formand combustia Solara. In concluzie, mesajul alinierii planetelor confirma mesajele calendarelor civilizatiei trecute. Deci ne putem astepta de acum incolo ca o bucata de planeta sa loveasca zona paralelelor care cuprind zona dintre America de Sud, conul Africii si Australia. Perioada poate fi calculata de specialisti in raport de distanta dintre ultima planeta din sistemul solar si Pamant, tinand cont ca timpul extraterestru este masurat in ani lumina. In felul acesta se calcula perioada cataclismului. In celelalte zone ale Pamantului se va forma un suflu de la ecuador spre poli. Temperaturile ridicate din zona ecuatoriala vor provoca secete, incendii si implicit dezgheturi care vor inunda teritoriile sub nivelul apelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu