marți, 29 iunie 2010

Conceperea unui copil perfect


In perioada Inaltarii se unesc toate puterile astrale Dumnezeiesti. In acel moment, aceasta forta extraordinara va fi insuflata si embrionului creat. Principalul tau ghid in stabilirea momentului conceptiei unui copil trebuie sa fie Biblia.
Biblia este un ghid al Universului. Ea se mai numeste si Carte Cartilor. Daca nu ai citit multe carti nu o sa o intelegi niciodata corect. Biblia era primita gratuit de catre oameni care nu stiau nici sa citeasca. Neavand cunostinte de chimie, fizica, anatomie si de alte stiinte nu au putut sa o interpreteze corect, au interpretat-o doar la nivelul lor de cultura. Din aceasta cauza s-au rupt verigi importante din Biblie, lasand loc aparitiei sectelor. Si e pacat, pentru ca e greu sa mai corectezi o greseala comisa, e iposibil sa sa reinvii un copac rupt.
Astfel ne-am departat fara sa vrem de la adevarul Biblic, pe care incerc sa-l recompun din fragmente de informatii primite pe diferite canale. Am observat ca momentele cheie din Biblie sunt punctate ca sarbatori sfinte: nasterea sau moartea unui Sfant, infaptuirea unei minuni sau evenimente legate de viata lui Isus. Dintre toate acestea momentul Inaltatii este special. Am tinut cont de faptul ca omul e facut din suflet si pamant, de filozofia din spatele conceptului "Sfanta Treime", de faptul ca Pamantul este a 3-a planeta, de invataturile lui Moise si Cristos. Am inteles reteta scrisa de Moise pentru conceptia unui copil perfect. Aceasta metoda simpla trebuie popularizata in randul tinerelor viitoare mame. Ele trebuie sa inteleaga urmatorul aspect: copii nu ar trebui sa se faca oricand, ei ar trebui sa fie rezultatul
coroborarii tuturor informatiilor date de: religie, anatomie si geografie.
Sexul este de 3 feluri:
sex sportiv - il faci doar ca sa inveti,
sex de intretinere - mentinerea echilibrului hormonal si
sex pentru perpetuarea speciei.
In urma tuturor acestor acte sexuale pot rezulta copii. De aceea in momentul conceptiei trebuie sa ti cont de:
locul conceperii copilului si
zilele de sarbatoare religioasa.
Regula e simpla, la indemana oricarei femei.
Suprapunem zilele de sarbatoare peste datale rezultate din statistica ovulatiei si printr-un algoritm de calcul personal, putem afla ziua in care conceperea copilului poate duce la nasterea unui copil reusit. Se va obtine astfel o lista a momentelor prielnice. Doar in anumite locuri poti sa obti un embrion complet – stratele geologice numeroase contribuie la un IQ cat mai ridicat si calitatile chimice sa fie compatibile cu metabolismul individului. Nascandu-se tot mai multi copii de acest gen, inzestrati cu o inteligenta si cu o putere de a analiza si cercetare iesite din comun. Pentru ei toate intrebarile vor avea raspunsuri.
Cristos a fost conceput intr-un moment astral la intalnirea celor trei Crai si locul este reprezentat prin iesle, simbolul calitatilor telurice. Pe toate icoanele in care este reprezentat Cristos, ar trebui sa fie pozitionate pe aureola de deasupra capului: alfa in stanga, omega in dreapta si "N" central reprezentand prezentul in spatiu, steaua Polara sau punctul cardinal Nord. Interpretate in sensul: inceput-sfarsit raportate la present. Prezentul intodeauna migreaza catre invatatura, cunoastere este intr-o perpetua schimbare. Aceste semene, din necunoastere au fost inversate sfarsit – inceput, raportate la present. Biserica a nesocotit aceste semene deliberat pentru a servi intereselor obscure ale celor 3 religii crestine, a altor religii sau ale gruparilor secrete, si ale sectelor urmarind instalarea unei stari de haos permanent dat de nesocotirea ideii de Dumnezeu unic comun tuturor religiilor. Interesele comune fiecarei religii s-au transformat in interese specifice fiecarui individ care s-au transformat la randul lor intr-un generator de energie negativa.
Simt ca este de datoria mea sa atrag atentia asupra acestor aspecte negative si sa incerc contracararea lor prin popularizarea ideii de nastere a unor copii perfecti care sa contribuie la ridicarea unei lumi mai bune.

3 comentarii:

  1. Buna ziua,
    vreau intai sa va felicit pentru daruirea cu care ne impartasiti din nemarginita dumneavoastra intelepciune si noua, celor mai putin luminati.

    vreau sa multumesc ca sunt semeni care intru Hrstos aleg sa ne deschida tuturor ochii. va multumesc..

    am totusi cateva intrebari la care nu am gasit raspuns in textul dumneavoastra:

    perioada pentru conceptia copilului: La sex ma descurc, fie el sportiv, de intretinere sau de perpetuare, desi incerc pe cat posibil sa ma rezum la ultima varianta (vreau sa ajung in rai)

    la suprapunerea zilelor de ovulatie peste sarbatorile religioase am o mare problema. Daca sotia este catolica si eu ortodox cum facem? si ca totul sa fie si mai complicat, eu sunt ortodox pe rit vechi.

    legat de locul imperecherii, nu am gasit nici un indiciu geografic, puteti sa fiti putin mai precis ? cum sa identific un loc propice?

    si o ultima intrebare: exista o pozitie sexuala recomandata , una care nu il face furios pe Dumnezeu, ca nu vreu sa fim ca animalele.

    Va multumesc inca o data pentru informatia pe care o impartasiti cu noi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Calendarul bisericesc are la baza calendarul roman numit "Indictionul". Acest calendar nu corespundea cu anul astronomic care dura 365 de zile, 5 ore, 48 de minute si 46 de secunde. Prima corectarea calendaristica s-a facut in anul 46 i.Hr. pe vremea imparatului Iulius Caesar (calendarul iulian). Dar nici acest calendar nu este perfect, pentru ca intre el si calendarul solar exista o diferenta de 11 minute si 14 secunde care, o data la 128 de ani, face ca echinoctiul de primavara sa difere cu o zi. La 24 februarie 1582, papa Grigorie al XIII-lea a facut o reforma, suprimand zece zile din calendar, astfel incat data de 5 octombrie a devenit 14 octombrie. De atunci calendarul s-a numit "gregorian" sau "stilul nou". La acest calendar m-am raportat. Aici gasiti calendarul cu sarbatorile ortodoxe - acestea sunt "momentele cheie" in conceptia unui copil perfect.
    http://www.crestinortodox.ro/calendar-ortodox/2010-martie/

    Pentru a gasi acel loc prielnic trebuie sa apelati la un bioenergetician care va va confirma daca locul ales este inzestrat cu energii pozitive sau negative.

    RăspundețiȘtergere
  3. Atunci cum ramane cu ceea ce spun toti preotii ca este absolut interzis conceperea copiilor in zile de sarbatoare si de post...acei copii la nastere vor avea malformatii,probleme psihice si o karma foarte grea ?!?!

    RăspundețiȘtergere