marți, 29 iunie 2010

Evitarea energiilor negative


Parazitii energetici sunt de doua feluri: paraziti naturali si paraziti artificiali.

Parazitii naturali sunt creati de oameni cu vorba, cu gandul sau in scris in scopuri pozitive sau negative. Straturile geologice pot genera energii negative sau pozitive, influentand toate fiintele vii. Substantele radioactive, biogazul, gazele naturale, straturile de minereuri neferoase pot influenta negativ viata superioara (plante, animale, om).
Parazitii artificiali sunt: blestemele de loc, amprentele mortuare de loc (fostele cimitire sau locuri in care au murit oameni), traseele de electricitate aeriene sau subterane, traseele de apa si canalizarile.

Blestemul

Blestemul exista, este adevărat, se prezintă sub forma energetica. Este invizibil, si trăieşte in a patra dimensiune pe Pamint. Se poate compara cu umbra, de aceea numai luminaţii au acces la aceste forme energetice. Blestemul este creat de unul sau mai multi oameni prin: gand, cu vorba sau scris. De aceea el poate fi blestem: de loc, la purtător, de generaţie. Blestemul are puterea energetica a creatorului, iar mesajul sau este sa distruga. Fiind viu, trebuie sa se hraneasca. Hrana nu poate fi decit sub forma energetica. Aceasta hrana se gaseste doar in plante, animale si om. Consumand aceasta hrana, se produce un haos vital, in mediul unde se afla blestemul.

Blestemul de loc este un volum energetic de sine statator, care nu are limita materiala, trecand prin orice materie si are mesajul de a provoca distrugerea sau indepartarea acelora care ocupa locul respectiv.

Blestemul la purtator insoteste individul. Se poate asemana cu care individul traieste, limitind activitatile acestuia, calitatile sale si de sanatate.
Din aceste cauze, omul poate fi pilotat ca un robot de catre blestem. Acest fel de blestem este creat ca sa distruga viata. Daca nu reuseste, e indreptat asupra urmasilor celor vizati. Astfel se naste blestemul de generatie.

Blestemul de generatie: nu se stinge decat atunci cand isi atinge scopul dat de creator. Aceasta forma energetica negativa se poate inlatura numai cu o energie mai puternica decat ea. Înlaturarea acestui gen de blestem se poate realiza cu ajutorul preotilor si a altor oameni care au puteri energetice superioare blestemului, sau cu astfel de generatoare energetice. Astfel de generator ar fi o anumita icoana (cea prezentata cu arme).

Farmecele

Sunt vibratii energetice create de oameni initiati, inzestrati cu puteri energetice negative. Ele au ca scop sa codifice calitatile si actiunile unui om, indiferent de varsta sau sex. Codificarea consta in pilotarea indivizilor intr-o anumita directie, incadrand comportamentul in scheme fixe la nivel de familie, anturaj, societate, obtinandu-se chiar un dresa) al individului.
Puterile farmecelor pot fi:
- permanente; (ex. Toata viata sa-l vezi frumos pe X.); se creaza; o perceptie falsa a realitatii, cel vizat simtind si actionand numai conform mesajului continut de farmec.
- temporare; blocheaza comportamentul normal in momente de decizie. Farmecele se pot incastra in lucruri, obiecte, plante, animale. Acestea devin purtatoare ale vibratiilor negative si actioneaza asupra unor paraziti, producand modificari comportamentale. Farmecele pot aduce compatibilitatii celui vizat cu familia, prietenii, colegii, cu profesia etc. Cazuistica ne ofera divorturi, rupturi familiale, saturatie fata de profesie sau loc de munca, izolare fata de anturaj etc.
Farmecele pot fi izolate treptat, in timp sau pe loc. Acest lucru se poate face numai de catre initiati, folosind tehnicile naturale, prezente in folclorul tuturor popoarelor (sparge ulcica, stinge taciunele, fierbe papusa, arde imbracamintea etc) sau propriile puteri energetice.

Deochiul

Este o decupare energetica, facuta constient sau inconstient decatre unul sau mai multi indivizi asupra unei persoane. Actiunea deochiului are loc la nivelul unei chakre (centre energetice, in numar de 7, pozitionate din crestetul capului pana la baza coloanei vertebrale) prin blocarea, inversarea sensului energetic sau decuplarea unei cantitati energetice (partial sau total). Chakra afectata de deochi provoaca disfunctii la nivel de tesutului sau organului, pe orizontala corespunzatoare pozitiei chakrei respective.
Exemple: dureri de cap, tulburari de vedere, disfunctii ORL la nivelul chakrelor capului, simptome gastrice (voma, arsuri, indigestie, constipatie etc), afectiuni renale si ale glandelor sexuale la nivelul chakrelor trupului.
Tratamentul se face de catre initiati, prin calitatile lor energetice si mai rar prin tehnici populare (masaj local insotit de simbolul crucii, dopare energetica cu ajutorul culorii corespunzatoare chakrei afectate).

Legarile

Legarile sunt niste ancore fixate unui individ de un alt individ dupa mofturile acestuia. Legarile pot fi de: loc, de profesie, de familie sau de anturaj.

3 comentarii:

  1. Va multumim pentru tot ce postati si pentru sufletul dumneavostra deosebit

    RăspundețiȘtergere
  2. Dumneavostra spuneati ca 2 energii nu pot sta in acelasi loc in acelsi timp, dar atunci nu pot sa inteleg cum presenta unui spirit si a unui om este posibila in acelasi timp intr-o casa. Sa inteleg ca am vibratia joasa sau energia mea este zero ?
    Cu mii de multumiri

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim ca existati si pentru ce ne invatati,

    Vic

    RăspundețiȘtergere